Tıp dünyasında sürekli meydana gelen gelişmeleri daha yakından takip etmek ve onları ülkemizde uygulamak için yabancı dilden yapılacak çeviriler son derece önem taşımaktadır. Bu çevirilerde ilgili yabancı dile hâkimiyet kadar, çeviren kişinin tıp literatüründe de bilgi sahibi olması gerekmektedir. Tıbbi tercüme servisi bu konuda görev yapan çeviri servisleridir. Tıbbi tercümeler, çok farklı kollara ayrılmaktadır. Sadece akademik düzeyde gelişmeleri takip etmek için çıkan dergi ve kitap çevirisi ile sınırlı olmamaktadır. Medikal alandaki gelişmeler de tıbbi tercüme servisi tarafından çevrilmektedir. Ameliyat ve muayene raporlarının çevirisi de bu servis tarafından yapılmaktadır. Bu çeviri hizmeti sadece sağlık sektöründe çalışanlar için değil, yurtdışında ameliyat ve tedavi görenler için de son derece önem taşımaktadır.

Tıbbi Tercümede Profesyonel Yaklaşımlar

Tıbbi tercüme servisi, tıbbi tercümede çok farklı alt branşlarda çeviri yapacak düzeydedir. Bu hizmeti almak isteyenler için öneri, alanında uzman olan tercüme bürolarına yönelmeleridir. Firmamız, tıbbi tercüme ve çeviride olduğu kadar her türlü bilimsel akademik yazıyı da en doğru şekilde çevirecek düzeydedir. Ayrıca tercüme firmamız, edebi eserleri de orijinal şekline en uygun şekilde ve düzgün Türkçe ile çevirmektedir. Hukuki ve ticari alandaki her türlü metni ve kitabı da en titiz şekilde çeviren kuruluşlar arasındadır. Bazı tıbbi kaynaklar, çok eski dönemlerde Osmanlıca yazılmış şekilde de olabilir. Modern tıbbın da yararlandığı bu kaynakları, eski Türkçeden günümüze çevirmek için de tercüme hizmeti almak gerekecektir. Firmamız, bu konuda da hizmet verecek kuruluşların başında gelecektir.

Deneyimli Çevirmen Kadrosu

Tercüme firmamız, uzun yıllar hizmet veren, köklü kuruluşlar arasındadır. Kurumsal çalışma ilkeleri gereği güven verici yaklaşımlarımız da öne çıkmaktadır. Güler yüzlü hizmet ve güvenilir çeviri hizmeti sunmaktayız. Bazı müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yeminli tercüme hizmetimiz de bulunmaktadır. Noter onaylı tercümelerimiz, tercümede en doğru ve güvenilir hizmetler arasındadır. Tercüme yapan ekibimiz, farklı branşlarda akademik düzeyde bilgi sahibi olan kişilerdir. Çeviri de sadece dil bilgisi yeterli olmayıp, ilgili branşta da teknik bilgiye sahip olmak gerekir. Firmamız, bu konuda son derece deneyimli ve bilgi sahibi çevirmenlerle çalışmaktadır.

BİZİ ARAYIN!

AİSİ Tercüme Bürosu; kişi, kurum ve kuruluşların tüm tercüme gereksinimlerini karşılayabilen altyapıya sahiptir. Her türlü soru ve görüşleriniz için bizi 7/24 arayabilirsiniz.

İLETİŞİM