İş yaşamında çok farklı alanlarda çok farklı iş türleri var. Nitekim her işin de kendi için de incelikleri var ve işin ilgili püf noktalarına göre tematik olarak alanında uzman eğitimli donanımlı kişiler tarafından yapılması gerekir. Tercüme ya da bir diğer ifade ediş biçimi ile çeviri konusu da bu iş alanları arasında en ince detayları olan işler arasındadır ve tam anlamı ile bir uzmanlık alanıdır. Kendi içinde de tercüme konusu alt başlıklara ayrılıyor. İşte web sitesi tercümesi de bunlardan bir tanesidir. Hangi dilde olursa olsun, teknik çeviri, ticari çeviri gibi başlı başına uzmanlık içeren bir alandır.

Web Sitesi Tercümesinin İncelikleri 

Konuya biraz daha detaylı olarak bakmak gerekir ise öncelikle web sitesi tercümesi  nedir sorusunun yanıtını vermek gerekir ise kavramın kendisinden de anlaşılacağı üzere herhangi bir web sitesinin İngilizce, Almanca, Arapça gibi diğer dillere çevrilmesine verilen hizmettir.

Burada sitenin içerdiğinde yer alan bölümlerin doğru bir biçimde çeviri yapılması son derece önemlidir. Birebir çeviri yerine sitenin vermek istediği mesaja uygun olarak çeviri yapılması, kavram ve anlam karmaşasına yol açılmaması, düz çeviri yapılmaması işin en önemli incelikleridir.

Firmamızın Sizlere Sunduğu Olanaklar 

İşte firmamız da tüm bu bilinç düzeyi ile alanında uzman, deneyimli ve ilgili alanda eğitimli profesyonel mütercim ve çevirmenleri ile tamamen profesyonel bir yaklaşım  ile müşteriye ve kişiye özel web sitesi tercümesi yapan alanında uzman bir firmadır. Eğer böyle bir hizmete gereksinim duyuyor iseniz kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan bizimle gereksinim duyduğunuz tüm zamanlarda  hiç vakit geçmeden iletişime geçebilirsiniz. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça vb. diğer tüm dillerde web sitesi tercümeleri alanında en iyi hizmeti sunduğumuzun garantisini de veriyoruz. Mutlak müşteri memnuniyeti ile çalışan kurumsal bir firmayız.

Fiyatlarımızı Belirleyen Unsurlar Hakkında

Tercüme firmamızın fiyatları da son derece uygun olup sizlere piyasada ufak bir araştırma yaptığınızda da göreceğiniz üzere son derece uygun fiyatlar ve size özel ödeme seçenekleri ile hizmet veriyoruz. Hangi dilde çeviri yapıldığı ve site içeriğine göre rakamlarımız değişiyor.

BİZİ ARAYIN!

AİSİ Tercüme Bürosu; kişi, kurum ve kuruluşların tüm tercüme gereksinimlerini karşılayabilen altyapıya sahiptir. Her türlü soru ve görüşleriniz için bizi 7/24 arayabilirsiniz.

İLETİŞİM